ANKARA / ETİMESGUT - Gelincik Anaokulu

Gelincik Anaokulu

ŞEHİT OSMAN AVCI MAH. 66 CAD. GELİNCİK ANAOKULU BLOK NO 5 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
Gelincik Anaokulunda eğitim almayı herkes için ayrıcalığa dönüştüren,kendisi ve çevresi ile barışık, fark yaratacak ve fark edilecek bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Gelincik Anaokulu olarak, çocukların eğitiminde nitelikli aile katılımını sağlayarak, onların hazırbulunuşluk düzeylerine ve ilgi alanlarına uygun hazırlanan, yenilikçi eğitim programları sayesinde; öğrenmeye meraklı, olumlu davranışlar kazanan, kendi kültür ve değerlerini benimseyen, özgüveni tam, çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Beyaz Bayrak Ödülü- Beslenme Dostu Okul Başarı Belgesi- Sıfır Atık Belgesi- Okulum Temiz Belgesi- e Twinnig Avrupa Kalite Etiketi- e Twinning School Belgesi- e Safety Label Bronz Etiket
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
08:00 / 18:00
Doğal Gaz
ULUS OPERA dan 540 ve 541 Otobüsleri ile Mümkündür.
Eryaman 2 Etap GÖKSU PARKI aşağısında olup, düzenli yerleşim alanına sahiptir.
İl Merkezine Uzaklık 30 KM. ilçe Merkezine Uzaklık 5 KM.
Proje Çalışmaları
e Twinning, Minik Tema,Sıfır Atık,Okulum Temiz,Beslenme Dostu Okullar gibi Ulusal ve Uluslararası Projeler yürütülmektedir. Ayrıca Kitap Kurdu, Güvenlik Eğitimi vb. okulumuzun kendi projeleri de yürütülmektedir.