ANKARA / ETİMESGUT - Gelincik Anaokulu

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Haz

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Koordinesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Yürüttüğümüz Geliştir-Uygula-Paylaş Çalışması Kapsamında 20-21 Haziran 2023 Tarihlerinde Ankara'da Düzenlenen Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresine "Anaokulu Bahçelerinin Öğrenme Ortamlarına Dönüştürülmesine Yönelik Öğretmen ve Yönetici Görüşleri" İsimli Sözlü Bildirimimiz ile Katıldık. Çalışmamızda Yer Alan Ve Bizlerden Desteklerini Esirgemeyen Akademisyenlerimiz ; Doç.Dr. Elif Omca ÇOBANOĞLU (Tema Moderatörümüz) ve Dr.Öğr.Üyesi Cemile Burcu DURMUŞ 'a (Danışman Akademisyenimiz) Teşekkür Ederiz.

May

Okulumuz 3. Defa E safety Bronz etiketini, puanını yükselterek almıştır.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Belma Culduz Aydın, Pelin Yazar ve Emel Şan Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında İsvec'in Stockholm şehrinde yer alan Happyland Preschool adlı okulda is basi gözlem faaliyetinde bulunmuşlardır. Orada edindikleri izlenim ve gözlemlerini okulumuz öğretmen ve idarecilerine bir sunum yaparak paylaşmışlardır.  Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuzun başarıları her alanda devam ederken 2023 yılı başvuru sürecinde de e Twinning School belgesini almaya hak kazanmıştır. Başarılarımız daim olsun.

May

Kuruculuğu okulumuz öğretmeni Şeyma ÖZDEMİR tarafından yürütülen 'Evin Oyun Lideri House Game Leader ' eTwinning Projemizin ortak ürün çalışması.